The Aroma Breakthrough Healing Ritual

Met het Aroma Breakthrough Healing Ritual gebruiken we essentiële oliën om diep in het onderbewustzijn te reiken om onze innerlijke negatieve overtuigingen, gedachten, angsten en blokkades op te lossen en op te ruimen. Met behulp van de kracht van etherische oliën kan het Aroma Breakthrough Healing Ritual je negatieve overtuigingen omzetten in krachtige positieve overtuigingen. Laat je twijfels en angsten je leven niet langer bepalen. Het is tijd om gelukkig en succesvol te worden op ALLE gebieden van je leven!

⤵Breakthroughs in Manifestatie⤵

 

⤵Breakthroughs in Life & Business⤵

De wet van aantrekking, manifestatie, visualisatie, affirmatie, je bent waarschijnlijk al bekend met al deze termen en je denkt; ja leuk, ik geloof erin, maar het heeft tot nu toe niet echt heel spannende resultaten in mijn leven veroorzaakt

Hier is een korte les over hoe manifestatie werkt (of waarom het tot nu toe nog niet voor je werkt):


Onze bewuste en onbewuste gedachten creëren onze realiteit, dit betekent dat het huidige leven een weerspiegeling is van onze eigen gedachten, positief of negatief. Dus door aan iets te denken, moeten we het in ons leven kunnen manifesteren. Bovendien moeten we ook doen alsof we het al hebben en moeten we kunnen voelen hoe we ons zouden voelen wanneer we het zouden hebben, terwijl we het nog niet hebben.

Een bijna onmogelijke taak voor velen....


Nu kun je natuurlijk je best doen, maar dit dag in dag uit volhouden is een moeilijke taak en dat is de reden waarom de meeste mensen niet meer dan een lege parkeerplaats manifesteren of een zwarte kat zien door te geloven dat ze het binnen 24 uur zullen zien...

 

Waarom werkt de wet van aantrekking voor zo weinig mensen?

 

Onze gedachten runnen voor 95% op de automatische piloot, als een oude LP-plaat die constant opnieuw wordt afgespeeld in ons onderbewustzijn.

Dit betekent dat je uit een goed thuis moet komen als je je gedachten altijd positief wilt houden en alle "regels" van goed manifesteren, dag in dag uit, wat er ook in je leven gebeurt, wilt toepassen.

Voor elke bewuste gedachten staan er een miljoen onbewuste gedachten tegenover.

Een onmogelijke taak omdat de meeste geautomatiseerde gedachten uit je onderbewustzijn helemaal niet positief zijn en er altijd een discussie is tussen de stem van je intuïtie (engel) en je ego (duivel).

Zolang je diep van binnen overtuigingen hebt die tegenspreken wat jij wilt bereiken, zul je het nooit kunnen bereiken zonder dat je je onderbewustzijn herprogrameerd. 

 

Hoe kun je "De wet van aantrekking" voor je laten werken en gelukkig en succesvol worden op alle gebieden van je leven?

 

Het klinkt leuk om te weten dat je ALLES in je leven kunt hebben wat je wilt; veel geld, zelfvertrouwen, je droompartner, je droomlichaam, gezonde gewoonten, leuke vrienden / vriendinnen, je droomcarrière, een stressvrij leven, een succesvol bedrijf dat is opgericht vanuit je passie, een mooie auto, geen strijd meer en negativiteit, je droomhuis, wonen op een tropisch eiland enz. enz. Is dit echt allemaal mogelijk? Het antwoord is ja !!

 

Maar dat betekent wel dat er meer werk moet worden gedaan dan alleen het toepassen van de manifestatie technieken die je tot nu toe geprobeerd hebt ...

De enige echte mogelijkheid om alles wat je wilt in het leven te manifesteren, is je onderbewustzijn te herprogrammeren, alle negatieve gedachten, beperkende overtuigingen en angsten te herprogrammeren, zodat deze oude LP niet langer kan worden afgespeeld.

 

Het Aroma Breakthrough Healing Ritual is een krachtige methode om je onderbewustzijn te herprogrammeren.

Herinneringen, verbeelding, gevoelens en associaties uit het verleden worden gemakkelijker bereikt door het reukvermogen dan via enig ander kanaal - Wendell Holmes

 

Is er iets in je leven dat je al een tijdje wilt bereiken, maar wat maar niet lijkt te lukken? Is er een groot doel waar je naartoe werkt en dat je sneller / beter wilt bereiken?

 

ABHR is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring door klinisch psycholoog Benjamin Perkus. Zijn Aroma Freedom Technique (AFT) gecombineerd met mijn Intuïtieve Life Coach Skills = Magic!

 

Dankzij mijn vaardigheden die ik heb geleerd van Universal Intelligence, is er een combinatie die zoveel krachtiger is dan de oude AFT-sessies, die op zichzelf al zeer krachtig waren.

 

Tijdens de sessie van 30 min leid ik je door middel van stap voor stap instructies door het ritueel heen.

Tijdens de visualisatie ga je op zoek naar de bron oorzaak van je negatieve overtuiging en gaan we deze helen en vervangen door een positieve krachtige affirmatie. 

 

De sessie maakt gebruik van verschillende 100% natuurlijke biologische etherische oliën mixen om je te ondersteunen wanneer je je onderbewustzijn binnengaat om ervaringen uit het verleden te identificeren die je ervan weerhouden iets te bereiken. We zijn ontzettend gevoelig voor geuren en geuren helpen ons om bij oude herinneringen te komen. De oliën die we gebruiken tijdens het ABHR hebben allemaal hun unieke plant spirit die jou helpen om je blokkades te vinden en op te ruimen. De natuur is helend en ondersteund onze energie.

 

De sessie eindigt met technieken om een ​​nieuw pad te bevestigen en nieuwe, betere intenties te integreren die vanaf nu kunnen worden gemanifesteerd.

In de meeste gevallen voel je direct een shift plaatsvinden en is er ruimte om hetgeen wat je wilt bereiken in je leven te manifesteren.

 

Het ABHR is een perfecte tool om het oude los te laten wat ons niet meer dient. Door dit los te laten verhoog je je energie frequentie en maak je ruimte om je nieuwe intentie te kunnen manifesteren.

 

Na het bestellen ontvang je toegang tot het Do It Yourself pakket waarin alles zit om tientallen sessies te doen.

 

Je ontvangt:

 

Per post binnen 3 werkdagen:

- 3 flesjes van 5ml met de olie mixen die je nodig hebt tijdens het ritueel. Goed voor +/- 80 sessies

In je mail:

- Instructie video

- Werkblad

- 35 minuten Aroma Breakthrough Healing Ritual mp3

Reviews. (ps. MaaikesGift heette voorheen Power of the Mind Academy)