Coaching met een open mind, op een manier die je waarschijnlijk nog nooit eerder ervaren hebt. Coaching die zo krachtig is dat vaak 1 sessie je al 10 stappen verder helpt of zelfs je probleem oplost waar je al weken/maanden/jaren mee rondloopt.

En dat allemaal zonder keer op keer weer over je problemen te hoeven praten zoals bij reguliere therapie, ik heb aan een half woord genoeg om je te kunnen helpen. Zonder emoties en angsten via de telefoon je problemen oplossen. Super fijn!

 

Als Intuitive Life & Business Coach kan ik contact maken met jouw energie/je true self/je ziel (of hoe je het ook wilt noemen) en je onderbewustzijn en kan ik je helpen om alle blokkades in het leven en of business op te lossen. Ik kan intunen op je onderbewustzijn en de beperkende overtuigingen vinden en opruimen die je in het leven tegenhouden om succesvol te zijn op elk vlak (relaties, carrière, liefde, financiën, gezondheid, carrière etc.). 

 

Je true self geeft mij boodschappen, waarheden, adviezen en oefeningen door om je te helpen om een blokkade of limiting belief op te ruimen. Dit zijn vaak diepgewortelde limiting beliefs in je onderbewuste die er al van kleins af aan zitten, waar jij zelf niet bij kunt, die er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij het gevoel hebt vast te zitten in je leven, niet verder komt, die onzekerheid en twijfel veroorzaken, angsten creëren, die ervoor zorgen dat jij jezelf niet genoeg waard vindt, foute keuzes maakt, jezelf saboteert, niet goed voor jezelf zorgt door een gebrek aan zelfliefde, die jou uit je kracht halen door je te laten denken dat je iets niet kan, niet genoeg waard bent en niet in jezelf gelooft.

 

Je kunt met elk probleem, elke issue en elke vraag bij mij terecht. Zelfhulpboeken, persoonlijke groei, psychologen etc. werken allemaal met jouw bewustzijn, ze kunnen je enkel kleine stapjes vooruit helpen omdat ze het echte probleem, wat in jouw onderbewustzijn zit, niet kunnen oplossen.

Ik vergelijk dit vaak met naar de dokter gaan met eczeem, de dokter schrijft een zalfje voor en als je dit op de eczeem plek smeert dan zal het weg gaan. Maar dat is maar tijdelijk! De eczeem zal op een andere plek weer terugkomen of op dezelfde plek als jij stopt met smeren. Waarom? Omdat de echte oorzaak die er voor gezorgd heeft dat de eczeem ontstaan is, niet weggehaald is. Precies dat is het verschil tussen Universal Intelligence en andere vormen van therapie en persoonlijke groei. Wij halen de diepliggende oorzaak bij je weg en worden meteen naar de bron van het probleem geleid.

 

Maaike coacht zelf nog maar enkele personen per jaar. Schrijf je hier in voor een aanvraag om 1 op 1 met Maaike samen te werken in een Quantum Leap Traject.

 

Investering 2222,- excl btw voor 6 telefonische sessies van 1 uur. 

 

* Ben je op zoek naar een losse sessie met een intuïtive coach voor jezelf, een kind of je bedrijf? Stuur dan een mail naar info@maaikesgift.nl Maaike werkt samen met een aantal andere geweldige intuïtive life coaches die door Maaike en Universal Intelligence getraind zijn en jou kunnen helpen.

Investering losse sessie met een Maaikes Gift Coach 149,- excl btw.