Giving Back

Omdat er behoefte aan is, hierbij een plek voor giving back, om mij te bedanken op een manier die voor jou voelt als de manier om je dankbaarheid te uiten naar aanleiding van wat mijn podcast, masterclasses, content, trainingen, events, trajecten of coaching in jouw leven veranderd heeft. 

 

Ik krijgt dagelijks veel mooie berichten maar ik beheer mijn social media inboxen niet meer zelf ivm de enorme overload aan berichten en vragen, maar ik waardeer alle mooie transformatie verhalen erg! Dit is mijn kersje op de taart, lezen wat mijn gift heeft veranderd in het leven van mijn volgers, fans en leerlingen.

 

Als je jouw dankbaarheid via deze pagina instuurt dan kan ik het lezen op een moment naar keuze. Een moment waarop ik alle energie van dankbaarheid in mij op kan nemen en nog meer het belang van het delen van mijn purpose mag voelen. 

 

De wet van oorzaak en gevolg. Giving back, energy exchange, dankbaarheid, liefde, blessings, het voelt zo goed om te geven en om te ontvangen. En wat we geven, daar krijgen we meer van terug in ons eigen leven. Always. 

Een geschreven persoonlijke boodschap

Reactie plaatsen

Reacties

Christy Boer-Savelkouls
4 maanden geleden

Lieve Maaike,

WOW! Heel veel bevestigingen, antwoorden en ohhhhhh momenten rijker. Ook een aantal punten waar ik echt nog aan moet werken, maar wat ben ik ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen! Sinds het event afgelopen juni, is er zo veel moois op mijn pad gekomen!

Ik durf dingen los te laten, maar ook te bedenken wat het me wil laten zien. Heb minder wrok in mijn lichaam juist doordat ik dat toepas. Ik ben er echt nog niet maar de ontzettende drang dat ik iets anders moet gaan doen, daarin heb ik ook al een paar stappen genomen om het te verwezenlijken. Signs die ik opgepikt heb geheel helder en waarop ik ben gaan handelen... En uiteraard met de benodigde twijfel daarbij........ Maar Ego heeft niet gewonnen, ik ga het doen en ben vastbesloten dat het me gaat lukken!

Zelfs afgelopen week waarin jij een ontzettend krachtige en moeilijke keuze maakt voor jezelf is dat ontzettend inspirerend voor mij geweest! Het is een soortgelijke reis waarin ik zit..... Waarin ik nog niet de beslissing durf te nemen. Maar ook dat gaat me lukken, nu is nog niet het moment.

Dank je wel voor jouw energie en de persoon die je bent! Ik kijk uit naar de aankomende weken in het 3 maandentraject en natuurlijk ook het event....... en uiteraard wat er daarna of tijdens allemaal nog gaat gebeuren🤗!

Nog een heel fijn weekend!

Heel erg veel liefs 💕

Christy

Radha
4 maanden geleden

Onder het mom van zelfliefde lag ik gisteravond in bad (centerparcs bad, want thuis hebben we die nog niet. Komt wel ivm m’n intentie waar ik mee bezig ben met verhuizing naar provincie Utrecht☺️) het miljonairsbrein ontrafeld te lezen.

Daar stond een opdracht in dat ik aan iemand een mail/brief moest sturen die succesvol is en die ik bewonder om...en respecteer omdat...

Ik dacht direct aan jou.

Ik bewonder jou om dat je bent wie je bent en je zo gaat voor je doelen om de wereld een stukje beter te maken. Om de positiviteit en geloof in “law of attraction” en hoe je dat vol overtuiging verspreidt. Om hoe je alles zo zuiver weet te vertellen, zonder voorbereiding en zo pienter bent.

Als je je verhaal doet dan hoor ik de enthousiasme in je stem als je praat over de dingen m.b.t dat we allemaal het recht hebben om ons droomleven te leven. Je heilige geloof daarin is voelbaar in al je video’s/podcast etc.

Ik heb respect voor je dat je gewoon doorgaat, want je bent dus al gestenigd als heks (moest daar wel om lachen in de positieve zin van het woord🤣☺️) en je gaat in dit leven gewoon stug door en ook hier zal je tegen mensen aan lopen die je voor gek verklaren (hier wil ik overigens wel meer over leren hoe om te gaan met mensen die er niet in geloven en ook hoe kan ik mijn doelen behalen en mijn gezin daarvan mee laten profiteren terwijl Kees me wel vrij laat met dit, maar er niet zo in geloofd als jij/ik)

Ik ben dankbaar voor het feit dat jij op m’n pad bent gekomen en dat zal zeker zo zijn redenen hebben.
Ik merk dat dit hele traject, maar ook het lezen van het miljonairsbrein ontrafeld mij een gevoel van verlichting geeft, maar ook opwinding en kracht.

Oké dit was het🍀

Nathalie van der Palen
4 maanden geleden

Hey Maaike,

Wat ben ik je ontzettend dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen!
Eerst zo getwijfeld en nu helemaal 180 graden gedraaid, ik die niks met spiritueel had.
Maar nu achteraf wel in 2017 heb ik een hint gekregen dat in 2019 veel dingen gingen veranderen voor mij, zo zou ik meer naar mijn intuïtie gaan luisteren, zij had iets met nummerologie gedaan, een karakterschets. Ik werd uitgekozen bij haar, omdat ik nr 300 was op haar pagina. Ik heb het even teruggelezen ondertussen en jeetje wat is daar veel van waar!!!
Ongelooflijk gewoon en inderdaad 2019 is het jaar.... de karakterschets stuurt ze opnieuw door, dus die ga ik ook even nalezen.
Ik zou mijn spiritualiteit gaan ontdekken, dat jaar, en toen ben ik ook begonnen haar te volgen en Maaikes gift kwam daarna op mijn pad.
En nu ik het teruglees weet ik ook een beetje meer waar mijn blokkades ook vandaan komen. En over waar we het aan de telefoon hebben gehad, daar kwam zij ook bij uit!

Het weekend was echt super fantastisch dit heeft mijn ogen geopend, daarna kwam IU op mijn pad en daarmee bezig zijn is ook heerlijk.
En dan nu jouw 3 maanden cursus, jammer dat week 3 nog op zich laat wachten, ik vind het super hoe je dit doet en het maakt je echt steeds meer bewust van hetgeen je hier op aarde doet.
En nu ik even de bevestiging lees wat mij in 2017 is verteld...nu ben ik nog veel meer overtuigd dat het goed is wat ik nu doe, ook al is het super druk met mijn werk erbij.
Ik heb een toekomst voor ogen en die ga ik waarmaken!
Maaike echt super bedankt!!!

En dadelijk de gehele karakterschets teruglezen, kijken hoeveel er van uitgekomen is ;).

Groetjes Nathalie en heel veel succes met Maaikes gift!!!
Je bent echt mijn voorbeeld.

Manon
5 maanden geleden

Hoi Maaike

Ik reageer even op je mail vanaf het eerste event.

Ik pas alles dagelijks toe. Ik manifesteer mij gek. Ik heb inmiddels te horen gekregen dat we een 3de kindje verwachten. En vroeger zei ik altijd al ik wil graag 3 kindjes. Nou zijn wij een samengesteld gezin en voelt zijn dochter net zoveel als mijn dochter en de spruit die nog komen gaat. Ik hou net zoveel van ze. Daardoor moest er een familie auto komen. En dit heb ik dus gemanifesteerd er is een nieuwe familie auto sinds een maand op ons pad. Elke dag als ik er in rij voel ik mij dankbaar. Elke dag als ik uit het raam kijk dan ben ik dankbaar voor wat er op het pad staat naast ons huis.

Tevens heb ik een mooie kwalificatie mogen halen. Ook omdat ik mij dit helemaal heb gevisualiseerd. Nu druk bezig met Sonja van ui om te kijken of ik de training kan gaan doen.

Op geld gebied zit er nog veel waar ik aan moet werken. Ik verheug mij dus ook op 1 november om nog meer te leren om echt van geld te houden en dit te omarmen.

Nog een voorbeeldje ik heb opgenomen geweest afgelopen week. En de artsen wisten het maar niet ik heb het mijn higher self gevraagd en die gaf het juiste antwoord. Maar goed omdat ik zwanger ben en omdat ze alles moeten uitsluiten ben ik echt door de hele malle molen heen geweest. En je raadt het al ze kwam uit bij wat mijn higher self al zei.😍

Ik hou der van ik begin er vertrouwen in te krijgen en ik vind het bijzonder dat elk mens dit in zich heeft. Ik heb nog een lange weg te gaan. En vooral ook tijd vinden in een druk gezin om echt te doen waarvoor ik op aarde ben .

Nog een kleine week dan gaat mini richting peuterspeelzaal en hoop ik door 2 middagen iets van werk te doen nog meer te kunnen manifesteren.
Dus dat wordt helemaal te gek voel het aan alles

Liefs Manon

Danielle Steketee
5 maanden geleden

Bedankt voor de gratis cursus van vorige week. Ik volg jou en je pagina, je bent een mooi mens en ik ben dankbaar dat ik je tegen ben gekomen. Ik leer veel van wat je plaatst.

antoinette
5 maanden geleden

lieve Maaike,

hou je brievenbus maar in de gaten. Ik heb een mooi boekje voor je uitgezocht, vol liefde. Ik hoop dat je het nog niet hebt, en er af en toe met vel plezier iets in wilt lezen. Het is mijn manier om dankjewel te zeggen, voor de afgelopen 5 bijzondere cursusdagen. ik ben heel druk met alle nieuwe inzichten een plekje in mn hoofd geven. liefs, Antoinette

Patricia Clark
5 maanden geleden

De cursus is geweldig, ik loop nog een beetje achter helaas maar de energie en inspiratie is geweldig. Ik wil dan ook de 3 maanden cursus gaan volgen maar wil weten of het geen kwaad kan als ik pas een paar dagen later kan beginnen? Of loop ik dan een deel mis? Ik wil dit echt volgen want de 5 daagse cursus heeft me al zoveel moois geleerd, niet wetende dat ik bepaalde dingen al toepaste maarik weet dat ik door dingen uit het verleden nog tegen gehouden word, ik moet echt de andere 3 dagen nog volgen en dan wil ik in de 3 maanden cursus stappen want dit gaat mijn leven veranderen, dat weet ik zeker. Maaike je bent een geweldig mooi persoon, je geeft me de tools om verder te komen in het leven, zo super geweldig dat je dit doet en zoveel mensen helpt. Ik hoop nog veel van je te leren ☺️

Ellen
5 maanden geleden

Lieve Maaike,

Wow wat een hoeveelheid informatie! Loop een beetje achter dus hoop dat het nog wel zichtbaar blijft voorlopig. Soms wil het nog een keer zien om het beter te laten binnen komen. Dit is het ontbrekende puzzelstukje. Ik vind de mooiste gedachte dat we individueel zo veel kunnen doen voor de wereld met positieve trillingen. Dank je wel!!!
Liefs Ellen

Saskia van den Berg
5 maanden geleden

wat een heerlijk verhelderende cursus, die veel emoties naar boven haalt. Zo heb ik dan ook de stap gezet om verder te gaan met het 3 maanden traject en Transform your Life event.
altijd al gevoelt en geweten dat ik zoveel in me heb, ik weet alleen niet hoe dit naar buiten te brengen. vooral door angst, en te denken niet goed genoeg te zijn. Maar weet je dat zijn we allemaal ;). Ik kan niet anders zeggen dat dingen gebeuren met een reden e ik enorm dankbaar ben voor de tijd, energie, moeite en liefde die Maaike hierin stopt. een bijzonder mens met een speciaal plekje in mijn hart <3

Annie Riddersma
5 maanden geleden

Lieve Maaike, super bedankt voor je geweldige 5 daagde cursus.ik weet nog niet of ik aan je 3maanden cursus mee mag/kan doen,al zou ik dat wel fantastisch vinden.er komen de laatste tijd heel veel dingen op m,n pad,en ik laat me leiden door het universum.ik heb nog geen idee waar ik naartoe geleid wordt,maar ik heb vertrouwen dat het allemaal al uitgestippeld is.ik wens je alvast heel veel plezier en enorm veel positieve energie voor je driemaanden cursus.en ik dank het universum dat jij op Mn pad gekomen bent .heel veel liefs van Annie ❤️😘👍