OVER MIJ

Wie ben ik? Een down to earth mama van 3 kids en succesvol onderneemster in een spiritueel jasje.

Ik heb mijn levenswerk ervan gemaakt om te begrijpen hoe het leven hier op aarde nu eigenlijk werkt en hoe we onze tijd op aarde in dit leven op de meest leuke, succesvolle en joy-volle manier kunnen doorbrengen.

Ik help je om de meest geweldige, beste, gelukkigste en succesvolste versie van jezelf te worden door je je te laten herinneren wie je werkelijk bent en waar je werkelijk toe in staat bent. Ik geef je de handleiding om het spel " leven" zo goed mogelijk te kunnen spelen. Een handleiding waarmee geluk, succes en overvloed op ALLE gebieden van je leven te creëren is.

Dat is mijn "gift" aan jou en aan de mensheid.

 

Al op jonge leeftijd was ik me ervan bewust dat er meer in het leven was dan alleen de dingen die we kunnen zien en aanraken. Ik stelde mijzelf vaak de vraag. Waarom zijn we hier op aarde? Wat is de drijvende kracht achter dat alles zich wil voortplanten. Er moet een reden zijn van bestaan, en ik kan niet geloven dat we hier zijn om gewoon te leven, te studeren, te werken, kinderen te krijgen en te sterven. Er moet meer achter zitten, alles is veel te mooi en te complex om gewoon toeval te zijn.

 

Deze vraagstukken speelde een belangrijke rol in mijn leven tijdens het opgroeien. Ik had een grote interesse in psychologie, in menselijk gedrag, in hoe ons brein werkt, waarom mensen zich gedragen zoals ze doen en waarom mensen hun leven leiden zoals ze dat doen.

2 passende studies "sociaal pedagogisch werk" en "toegepaste psychologie" volgde maar toch miste ik iets... Na een jaar werken voor een baas hield ik dat voor gezien, no way dat ik mij liet vastleggen in dit verzonnen leven van de overheid, ondernemen was mijn enige weg naar geluk. Vrijheid = Happiness is mijn motto.

 

Ik was altijd al anders dan anderen en verzette mij al vroeg tegen de maatschappij, een buitenbeentje, een schoolverlater en iemand met een allergie voor werken voor een baas. Ik wilde het anders doen dan iedereen, vrij zijn van het studeren, werken en pensioen systeem. 

 

Waar je om vraagt wordt je gegeven dus na lang strugglen door het leven, de ene na de andere traumatische ervaring van kleins af aan, niet van mijzelf kunnen houden, mijzelf saboteren op alle mogelijke gebieden, de verkeerde keuzes maken, ongelukkig zijn, ongelukkige relaties en het een na de andere mislukte business idee kwamen daar eindelijk de antwoorden doordat iemand mij 6 jaar geleden over the law of attraction vertelde. Mijn eerste kennismaking met een kracht die verder ging dan mijn menselijke verstand.

 

De zin die een in 2011 handlezer uitsprak heeft mijn leven veranderd: "Je moet stoppen met denken wat je niet wilt. Kijk als je thuis komt "The Secret" en je leven zal veranderen....

 

Ik kwam er hierdoor achter dat ik blijkbaar al heel goed was in het manifesteren van dingen, mensen en gebeurtenissen, maar dan vooral het manifesteren van alles wat ik niet wilde. Als ik dit zo goed kon met negatieve dingen, dan is het het proberen waard met de dingen die ik wel wilde in mijn leven.

 

 The law of attraction toepassen bracht mijn prins op het witte paard en mijn eerste echte "goedlopende" bedrijf in mijn leven, maar al snel bereikte ik ook daarmee het plafond en kwam ik erachter dat the law of attraction enkel een mooi begin was en is om dingen in je leven te brengen maar geen echt succes, happiness & geluk bracht. (want laten we eerlijk zijn, voor de meeste mensen werkt dit nog altijd niet behalve het manifesteren van kleine dingen)

 

Ik ben jarenlang, uren per dag, alles wat ik kon vinden over persoonlijke groei, mindset en het universum gaan lezen en bestuderen omdat ik er meer over wilde weten. Dit bracht uiteindelijk Universal Intelligence (een australisch bedrijf) op mijn pad, the next level in persoonlijke ontwikkeling en the law of attraction. Ik ontdekte wat er aan the law of attraction ontbreekt en hoe je de wetten van het universum wel 100% voor je kan laten werken en niet enkel een paar procent als met the law of attraction.

 

Met Universal Intelligence maakte ik zowel privé als zakelijk ENORME stappen vooruit, nog nooit ging ik zo snel vooruit en ik had werkelijk alles getest qua training, therapie, coaching, persoonlijke groei goeroes etc. Niets op de markt was zo effectief als dit. Een flinke claim om te maken, maar het is de waarheid.

 

Ik heb enorme stappen gezet in persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Ik maakte enorme stappen vooruit in mijn zelfvertrouwen, gezondheid, geluk, relatie met mijn partner en kids, inkomen en carrière, van 100k schuld naar +250k per jaar verdienen, zelfliefde, genieten van het leven en relaties.

Eindelijk was mijn leven in evenwicht en overvloedig op alle gebieden. Geen twijfels, onzekerheid, zelf sabotage en struggles meer, wat een vrijheid!

 

Het is mijn gave om grootsheid in mensen te zien, om hen te helpen hun grootsheid te zien, om hen te helpen een amazing leven te leiden, om hen te helpen groeien, evolueren en sterker te maken, om overvloed en succes te creëren op ALLE gebieden van het leven: Gezondheid, familie en vrienden, liefde en romantiek, persoonlijke groei, zelfbeeld, zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfliefde, plezier en ontspanning, bijdrage aan de wereld, carrière en financiën. 

 

Mijn lifepurpose is om het bewustzijn op deze planeet te verhogen! De mensheid leren om weer in contact te komen met de bron van ons bestaan, de reden waarom we hier op aarde zijn te laten ontdekken en om de mens meer in harmonie met elkaar en met de natuur samen te leven.

 

Een leven vanuit de bron is een leven vrij van ego, twijfels, onzekerheden, ziektes, beperkende overtuigingen, struggles en angsten! Ik wil het grootste deel van de mensheid vanuit ego/angst naar de kant van liefde terug brengen. Voor de mens, de natuur, de dieren en de planeet.

 

​​​​​​In mijn training en coaching combineer ik de leer van Universal Intelligence met alle andere kennis, boeken, cursussen en trainingen over ons leven hier op aarde en de universele wetten waar we mee te maken hebben. Ik heb met honderden mensen mogen samenwerken en ik deel mijn best practises die voor mij en anderen de grootste verandering gebracht hebben met jou.

 

Fasttrack naar resultaat, wat het dan ook is dat je wilt bereiken.

 

Ik ben er voor je om een gelukkig en succesvol leven te creëren, op alle vlakken in het leven, zowel persoonlijk als zakelijk.

 

Veel liefs,  Maaike van Rheenen