Geluk, succes, overvloed en joy op ALLE gebieden van het leven is je geboorterecht, en met mijn online traject geef ik je de sleutel hier naartoe.

"Woorden schieten te kort, zelf bewust zijn, rust, helder voelen weer terug.

En dat binnen 2 weken al😍 ik was al eerder met verschillende cursussen en podcasts aan de gang geweest van Maaike👌
Ze zet je weer terug bij jezelf door je te laten werken aan jezelf. En enorm te helpen met inzichten en een fijne uitleg wat voor een leek als mij heel erg goed te begrijpen is. Het is soms net of ik zweef 😍
Voor ieder een een aanrader of je nou wel of niet spiritueel bent!!" - Saskia van den Berg

" Net week 4 beluisterd en WOW, alsmaar meer herkenning, wat kom ik hiermee zooooo hard mezelf tegen, al zoveel inzichten gekregen in deze 4 weken, nog nooit was mn doel zo helder 🙏 Het gaf me al zoveel pos als helaas negatieve inzichten/gevoelens, dus ene moment zit ik te lachen om dan vooral bij het stuk loslaten ferm te bleiten. Still very long way to go, maar ben ervan overtuigd dat deze cursus mij alleen maar kan sterken en doen groeien 💪👊👍
Keep up this good work Maaike van Rheenen zoooooo blij dat je op mn pad kwam 💋🙏😘" - Evy Lodewijk

Is er een formule waarmee je echt op ELK gebied van je leven en business SUCCES, GELUK, HAPPINESS en OVERVLOED kunt creëren? Iets dat echt voor IEDEREEN werkt?

 

JA! Mijn spelregels van het leven geven je de handleiding waarmee je jouw leven kunt hacken. 

 

Als alles mogelijk is, als er geen limieten zijn in wat je kan bereiken, hoe ziet dan jouw droomleven eruit?

 

Tijdens deze 3 maanden in het "Word een Meester in Manifesteren" traject deel ik met jou de kennis en tools waarmee je een einde kan maken aan ALLES wat je NIET meer wilt in je leven en je ALLES kunt gaan manifesteren wat je WEL wilt in je leven.

 

Ik weet het, het lijkt een flinke claim, maar ik beloof je dat deze info je leven gaat veranderen. Succesvol en gelukkig worden op alle gebieden van je leven is waarvoor je op aarde kwam, alleen ben je dit vergeten.

 

Ik help je herinneren dat je echt je leven op JOUW VOORWAARDEN kunt gaan creëren als je de spelregels van het leven begrijpt.

 

Tijdens en na deze 3 maanden heb jij de powers om een leven vol overvloed aan liefde, geluk, succes, geld, vriendschappen, zelfvertrouwen, voldoening, gezondheid, positiviteit en zelfliefde te gaan creëren.

 

Als je deze kennis hebt hoef je niet meer te kiezen in je realiteit voor stress, onzekerheid, gebrek aan zelfliefde, burn-outs, ziekten, angsten, zelf sabotage, geen doel hebben, geld problemen, ongelukkig zijn, blokkades in je business en leven, altijd twijfelen, negatief denken, faalangst, slechte relaties aantrekken, negatief oordelen over jezelf, oud verdriet, beperkende overtuigingen, ego en eigenlijk alles wat je niet meer wilt, want wat we niet meer willen dat weten we nu wel.

 

De aarde is onze speeltuin waarin wij komen spelen. Onze gedachten creëren onze realiteit en ALLES is mogelijk.

 

Het leven hoeft geen struggle te zijn of te voelen als survivalen van maand tot maand als je de spelregels van het manifesteren begrijpt.

 

Sinds 7 jaar heb ik mij verdiept in welke universele regels van invloed zijn op ons en hoe wij deze in ons voordeel kunnen laten werken. Door dit te begrijpen en toe te passen kun je van jou droomleven je realiteit maken en kun je alles wat je NIET fijn vind aan je leven tot het verleden laten behoren. 

 

De nieuwe manier van mens zijn is schakelen van het leven overkomt mij en ik ben het slachtoffer van omstandigheden naar ik heb de volledige controle over mijn realiteit en alles is mogelijk voor mij.

 

Laat mij je meenemen op de mooiste reis van je leven, ik geef je je vergeten superkrachten terug waarmee jij elke droom kunt gaan waarmaken. Persoonlijk en zakelijk. 

 

Bekijk hieronder de replay van het How to HACK LIFE webinar.

Inhoudt van het Word een Meester in Manifesteren Traject

In dit traject ga je 3 maanden intensief samenwerken met Maaike, je ontvangt toegang tot de 3 cursussen (De spelregels van het leven + transform your life + manifestatie 3.0) en toegang tot de unieke en exclusieve mastermind groep waarin je 1x per maand een live groeps coachings call hebt met Maaike.

 

Optioneel kun je bij de aankoop van dit online traject ook met korting een toegangsticket kopen voor het 2 daagse event in november wanneer je deze in het MAGIC pakket samen koopt. Zie de opties onderaan de pagina.

"Ongeveer 4 weken geleden ben ik begonnen aan het 3 maanden traject van MaaikesGift. Wauw! Ik heb ook geen moment getwijfeld om te starten.. Ik heb namelijk de vorige training en maaikes event ook bijgewoond. De afgelopen weken kan ik gerust benoemen als een transformatie. Ik weet niet eens hoe ik het moet beschrijven om het niet te kort te doen! Ik durf keuzes te maken die ik nooit had durven dromen. Ik durf te kiezen voor mezelf en voel dat dit de juiste keuzes zijn. Ik kan de lessen halen uit situaties. Momenteel zit ik in een heftige situatie, en ik krijg zoveel complimenten over hoe ik er mee om ga.. Ook weer even een momentje om stil te staan bij de groei die ik door maak! Ik ben zo dankbaar dat Maaike op mijn pad is gekomen! Ze is echt mijn inspiratie en legt alles heel down to earth en makkelijk te volgen uit. Doe jezelf dit echt cadeau!! " - Kirsten Dekkers

Maaike's private mastermind group t.w.v 666,-

3 maanden samenwerken in de mastermind met Maaike en haar intuïtive team in een besloten Facebook groep met 1x per maand een live q/a call" met Maaike.

+ de opnames van 3 frequentie upgrade calls van Maaike + een andere Intuitive Energy Healers waardoor je in een hogere frequentie komt en hierdoor hogere frequentie dingen, personen, situaties en gebeurtenissen in je leven kunt aantrekken.

+ de opnames van 6 Mastermind Q/A calls die Maaike heeft gegeven voor de vorige groep deelnemers

 

Maand 1: Cursus de spelregels van het leven t.w.v 222,-

Hierin leggen we de basis voor het 3 maanden traject.

Week 1: Clarity creëren. Wat wil ik nu echt in mijn leven en waarom is het belangrijk om dit te weten?

Week 2: All about the ego. Wat is ego en wat is mijn ziel/intuïtie?

Week 3: Frequentie upgrade. Hoe kun je je frequentie verhogen en meer van al het goede in je leven aantrekken?

Week 4: Het oude loslaten voordat je het nieuwe in je realiteit kunt verwelkomen + energetic attacks van andere mensen. Hoe kun je je beschermen tegen de negatieve energie van mensen waar je mee te maken hebt.

 

"Deze review verdien je echt: 🙏🏼Lifechanging programma dat voor mij op het juiste moment op mijn pas kwam, ik raak eindelijk dieper in die laag van zelfbewustzijn waardoor puzzelstukjes een plek krijgen waardoor ik me nu al veel gelukkiger rn rustiger voel. Al zoveel mooie manifestaties mogen bereiken 🙏🏼" - Kelly Caresse

Maand 2: Cursus Transform Your Life t.w.v 444,-

Alle tools om jouw leven voorgoed te transformeren. Activeer je superkrachten om elk probleem of obstakel in je leven te tackelen.

- Leer op 8 verschillende manieren communiceren met je intuïtie waardoor je kunt gaan co-creëren met het universum en je kunt laten leiden door je intuïtie en lifes purpose.

- Leer 4 verschillende manieren je beperkende overtuigingen/blokkades te vinden.

- 8 manieren om je onderbewustzijn te herprogrammeren en blokkades op te ruimen

- De tools om controle te krijgen over je gedachten

- De tools om je interne saboteur/ego uit te doven

- En nog zoveel meer...

 

 

"Maand 1 was al gewéldig en leerzaam zo veel tools en meer inzichten gekregen over hoe je je eigen droomleven kunt creeëren.
Ik was al bekend met the law of attraction ( ook door Maaike 😃)
Maar dit gaat zó veel verder!
Elke week kijk ik uit naar de nieuwe lessen.
Ik heb leren nooit leuk gevonden maar hier kan ik geen genoeg van krijgen!
𝙎𝙪𝙥𝙚𝙧 𝙗𝙚𝙙𝙖𝙣𝙠𝙩 𝙈𝙖𝙖𝙞𝙠𝙚!❤️" - Solikah Simonis

Maand 3: Manifestatie 3.0 t.w.v 333,-

 

Ik kan mijzelf wel de manifestatie queen noemen, want wat ik uitzend wordt binnen no time gemanifesteerd in mijn leven. Deze gift ga ik met je delen. Maand 3 is nog in ontwikkeling dus de actuele inhoud staat nog open.

 

"Na lange tijd van altijd moe, denken dat ik het niet kon en het allemaal nooit goed genoeg leek, toekomst? Eerst nu overleven.. Ik kreeg de kans om "wordt een meester in manifesteren" te volgen. Jeetje wat een verschil. Soms is het zwaar en vraag je je af of je het wel kunt. Maar ja, ik kan het. Ik heb energie, zin in de toekomst en ben weer onwijs enthousiast. Geen eetbuien meer want dat werkt toch niet.. Een wereld van verschil op zoveel vlakken.
Maaike dank je voor deze kans, ik gun hem iedereen en kan ook ieder aanraden zichzelf dit te gunnen!" Brenda Hartgring

+ Optioneel in het Magic programma

- Een toegangsticket met 127,- korting voor de volgende editie van het Intuïtion- The Power To Transform Your Life Event waarin je op een zeer diep niveau gaat ervaren en voelen dat jij de superkrachten bezit om jouw leven op jouw voorwaarden te kunnen gaan transformeren en creëren. Kijk voor meer info op de event pagina: Event 23/24 Nov

+ Optioneel in het Magic VIP programma (UITVERKOCHT)

- Plek vooraan in de zaal op het event

- VIP diner op zondag na het event met Maaike & de Intuitive coaches

- 1 intuïtive coach call met een intuïtive coach naar keuze tijdens het programma twv 180,-

 

 

 

Na aanmelding ontvang je per mail een link naar de online academy en facebook groep.

 

Optie 1 (het online 3 maanden programma) van 1665- voor 555,-

Optie 2 (het online 3 maanden programma + 2 daags live event ticket 23/24 nov) van 2064,- voor 777,-

Optie 3 (het online 3 maanden programma + VIP event ticket) van 2544,- voor 999,- (UITVERKOCHT)